Izvajamo strokovna usposabljanja za serviserje in napredne uporabnike potapljaških regulatorjev in druge potapljaške opreme. Naši glavni serviserji so izšolani tudi kot pooblaščeni trenerji serviserjev. Smo edini v Sloveniji pooblaščeni za usposabljanja serviserjev za aparate na zaprti krog proizvajalca Poseidon. Namen usposabljanj za napredne uporabnike potapljaških regulatorjev je, da se uporabniki do potankosti seznanijo z osnovnimi principi delovanja potapljaških regulatorjev in se jih naučijo tudi razstaviti, sestaviti in kalibrirati. Usposabljanja se izvajajo za določene proizvajalce in posamezne tipe regulatorjev. V programe šolanja so zajeti vodilni proizvajalci Apeks, Scubapro, Poseidon, Divex, Interspiro, Aqualung, Mares, Oceanic, Scubatech in drugi.

NAPREDNI UPORABNIKI POTAPLJAŠKIH REGULATORJEV

Na usposabljanju se tečajniki seznanijo z osnovnimi principi delovanja hidrostatičnih regulatorjev, njihovo zgradbo, čiščenjem in kalibracijo ter z vzdrževanjem. Usposabljanja se izvajajo za točno določen tip regulatorja. Tečaj je namenjen uporabnikom hidrostatičnih regulatorjev, ki jih natančneje zanima delovanje in vzdrževanje. Z zaključenim usposabljanjem tečajnik ne pridobi naziva serviser! Usposabljanje zavzema teoretični in praktični del

UPORABNIKI VISOKOTLAČNIH KOMPRESORJEV

Tečajniki se seznanijo z osnovnimi principi delovanja visokotlačnih kompresorjev, njihovo zgradbo in vzdrževanjem. Tečaj je namenjen uporabnikom, ki bi se želeli natančneje seznaniti z delovanjem in vzdrževanjem kompresorjev, vendar pa po zaključku ne pridobijo naziva serviser. Usposabljanje zavzema praktični in teoretični del.

UPORABNIKI SONARJEV LOWRANCE

Na tovrstnem tečaju uporabnike natančneje seznanimo z delovanjem in vzdrževanjem sonarjev znamke Lowrance. Po zaključku tečajnik ne pridobi naziva serviser. Usposabljanje zavzema praktični in teoretični del.

SERVISERJI DIHALNIH REGULATORJEV POSEIDON

Usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom, ki bi želeli postati certificirani serviserji dihalnih aparatov proizvajalca Poseidon. Med usposabljanjem se tečajniki seznanijo z vsemi dihalnimi aparati proizvajalca in se jih naučijo tudi oskrbovati.

SERVISERJI APARATOV NA ZAPRTI KROG Poseidon MKVI / Se7en

Usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom, ki bi želeli postati certificirani serviserji dihalnih aparatov na zaprti krog proizvajalca Poseidon. Pogoj za udeležbo na tečaju je naziv certificiranega serviserja in uporabnika dihalnih regulatorjev Poseidon ter lasten aparat.

Predvideni termini

Trenutno ni predvidenih terminov