Dostava

1. Blago, naročeno v spletni trgovini CPA, ki je na zalogi v trgovini bo običajno odpremljeno še isti dan kot oddano naročilo. Če artikla ni na zalogi, je to navedeno še ob naročanju ali pa vas o roku dobave obvestimo takoj po oddanem naročilu. O točnem dobavnem roku nas lahko povprašate tudi prek elektronske pošte ( info@cpa.si , gasper.kosir@cpa.si) ali pa nas v okviru delovnega časa (pon-pet: 9:00 – 17:00 pokličete na telefon 041 323 483. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Prav tako se dobavni rok naročenega podaljša ob kolektivnem dopustu podjetja CPA o katerem vas bomo obvestili.

2.Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije ali DPD kurirsko službo, ki pakete običajno dostavijo že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vas kurir pokliče oz. lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

3.Blago lahko ob predhodnem dogovoru prevzamete tudi osebno v naši servisni delavnici v Ljubljani. Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tako tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi prodajalci, ki vam bodo svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

4.Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Plačilo pošiljke ob prevzemu je možno za naročila na območju Slovenije.

5. Določenih artiklov (artikli, izdelani po meri ipd.) preko spletne trgovine ni mogoče kupiti. Te artikle lahko naročite preko elektronske pošte ali telefona 041 323 483 in jih prevzamete v naši servisni delavnici na Dunajski 254. V kolikor se v spletno trgovino ne želite prijaviti, lahko želeno artikle naročite tudi preko elektronske pošte ali telefona v okviru delovnega časa.

6. Stroške dostave blaga do vrednosti 100 € krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Ob nakupu nad 100 € stroške poštnine krije podjetje CPA. Ob vrednosti nakupa do 100 € znaša cena poštnine 7 €.