1,559.16

PRO ISS

D10 PRO ISS je izjemno trpe┼żna neoprenska suha obleka z veliko funkcijami. V vseh letih nenehnega testiranja v te┼żkih razmerah smo ugotovili, da se 3,5-milimetrski mikroceli─Źni neopren Limestone CR z zunanjo tkanino SD Toughtex te┼żko ujema s tem materialom – zato smo ga uporabili v suhem kombinezonu D10 PRO ISS. Obleka je opremljena tudi s sistemom ISS, edinstvenim integriranim sistemom silikonskega tesnila, ki smo ga razvili za potaplja┼íki trg. Silikonska tesnila na zapestjih in vratu, ki jih lahko preprosto zamenjate v nekaj minutah.
Suha obleka D10 PRO ISS je opremljena s kovinskim suhim zadrgo s pokrovom zadrge, oja─Źanim in pod kotom name┼í─Źenim ┼íkornjem iz vlaken DuPontÔäó Kevlar┬«, gumijastimi ┼í─Źitniki za kolena, sistemom SI TECH Neck Tite s toplim vratom, sistemom SI TECH QCS Oval Ring s toplimi man┼íetami, silikonskimi tesnili na vratu in zapestjih, raz┼íirljivimi ┼żepi iz neoprena Power z zadrgo in ventili SI TECH. D10 PRO ISS ima anatomsko prileganje, reliefne plo┼í─Źe in protizdrsno oja─Źana ramena iz PU ter protizdrsno obdelavo na sede┼żu, ki zagotavlja nedrse─Ź oprijem in za┼í─Źito pred odrgninami.
Da bi vam obleka ─Źim bolj ustrezala se pred nakupom posvetujete z nami glede konfiguracije in velikosti suhe obleke. info@cpa.si┬á

Šifra: Ni na voljo Kategorija: