1,065.06

NAJBOLJŠA ŠOLSKA SUHA OBLEKA

Koncept D70 SC je bil razvit na podlagi številnih zahtev potapljaških šol, inštruktorjev in letovišč, ki so želeli trpežno, a varčno suho obleko za izposojo in usposabljanje. D70 SC je osnovna suha obleka iz 3,5 mm neoprena. Odlična je za potapljaške šole in letovišča ter primerna izbira za potapljače začetnike kot model za vstop v svet potapljanja v suhi obleki.
Uporabili smo tri desetletja izkušenj s potapljanjem, da bi našli popoln kompromis, ne glede kakovosti, temveč glede tehničnega videza in oblikovnih značilnosti. Obleka je opremljena s kovinskim suhim zadrgo s pokrovom za zadrgo, tesnili iz lateksa na vratu in zapestju, sistemom Warm Neck, robustnimi in vzdržljivimi škornji ter ventili SI TECH. Kot vse naše obleke je tudi obleka D70 SC zasnovana po anatomskem kroju, pri čemer so vsi kritični deli, ki zadevajo gibljivost, anatomsko oblikovani, da povečajo svobodo gibanja.
Da bi vam obleka čim bolj ustrezala se pred nakupom posvetujete z nami glede konfiguracije in velikosti suhe obleke. info@cpa.si 

Šifra: Ni na voljo Kategorija: