2,313.12

D7X Cordura, na┼ía najnovej┼ía suha obleka iz Cordure┬« na trgu, je odli─Źna izbira suhe obleke za napredne potaplja─Źe. Razvoj na podro─Źju materialov in izbolj┼íane znanosti o polimerih nam je omogo─Źil izdelavo popolne suhe obleke Cordura Tri-Lam. Celotna zunanja tkanina je izdelana iz trpe┼żne tkanine Cordura┬«, ki zagotavlja izjemno odpornost proti obrabi in trganju.
Preoblikovana in vitkej┼ía oblika z nastavljivim teleskopskim trupom zagotavlja manj obse┼żno suho obleko. Obleka je se┼íita z enojnim ┼íivom in mehkimi gumijastimi lepljenimi ┼íivi, zaradi ─Źesar je obleka resni─Źno prilagodljiva in udobna. Nova, dalj┼ía in ukrivljena sprednja zadrga, ki je name┼í─Źena vi┼íje na rami, izbolj┼íuje gibanje zgornjega dela telesa ter omogo─Źa lahkotno obla─Źenje in sla─Źenje. Kovinska zadrga je za┼í─Źitena z zunanjo navojno zadrgo s podlago iz blaga, kar zagotavlja funkcionalnost suhe obleke in varnost potaplja─Źa. Izbolj┼íani ┼íkornji, ki uporabljajo novo raziskano in te┼żko preizku┼íeno formulo gume.
Obleka je opremljena s sistemom SI TECH Quick Neck System in Warm Neck, sistemom SI TECH QCS Oval Ring System s toplimi man┼íetami, silikonskimi tesnili za vrat in zapestja, zmogljivimi raz┼íirljivimi ┼żepi z zadrgo Power in ventili SI TECH. Cordura D7X poskrbi, da je potapljanje v zahtevnih okoljih bolj prijetno in brez napora.
Da bi vam obleka ─Źim bolj ustrezala se pred nakupom posvetujete z nami glede konfiguracije in velikosti suhe obleke. info@cpa.si┬á

Šifra: Ni na voljo Kategorija: