2,165.50

D7X Nylotech je suha obleka iz novega materiala Tri-lam, ki je bil razvit tako, da je mehkej┼íi in hkrati bolj odporen proti obrabi. Suha obleka za zahtevne potaplja─Źe. Razvoj na podro─Źju materialov in izbolj┼íane znanosti o polimerih nam je omogo─Źil izdelavo popolne suhe obleke iz materiala Tri-Lam.
Preoblikovana in vitkej┼ía oblika z nastavljivim teleskopskim trupom zagotavlja manj obse┼żno suho obleko. Obleka je se┼íita z enojnim ┼íivom in mehkimi gumijastimi lepljenimi ┼íivi, zaradi ─Źesar je obleka resni─Źno pro┼żna in udobna. Nova, dalj┼ía in ukrivljena sprednja zadrga, ki je name┼í─Źena vi┼íje na rami, izbolj┼íuje gibanje zgornjega dela telesa ter omogo─Źa lahkotno obla─Źenje in sla─Źenje. Kovinska zadrga je za┼í─Źitena z zunanjo navojno zadrgo s podlago iz blaga, kar zagotavlja funkcionalnost suhe obleke in varnost potaplja─Źa. Izbolj┼íani ┼íkornji, ki uporabljajo novo raziskano in te┼żko preizku┼íeno formulo gume.
Obleka je opremljena s sistemom SI TECH Quick Neck System in Warm Neck, sistemom SI TECH QCS Oval Ring System s toplimi man┼íetami, silikonskimi tesnili za vrat in zapestja, zmogljivimi raz┼íirljivimi ┼żepi z zadrgo Power in ventili SI TECH. Obleka D7X Nylotech je mehka, pro┼żna in trpe┼żna suha obleka – popolna izbira za napredne potaplja─Źe.
Da bi vam obleka ─Źim bolj ustrezala se pred nakupom posvetujete z nami glede konfiguracije in velikosti suhe obleke. info@cpa.si┬á

Šifra: Ni na voljo Kategorija: