STROKOVNA USPOSABLJANJA

1. Usposabljanje za napredne uporabnike potapljaških regulatorjev

Na usposabljanju se te─Źajniki seznanijo z osnovnimi principi delovanja hidrostati─Źnih regulatorjev, njihovo zgradbo, ─Źi┼í─Źenjem in kalibracijo ter z vzdr┼żevanjem. Usposabljanja se izvajajo za to─Źno dolo─Źen tip regulatorja. Te─Źaj je namenjen uporabnikom hidrostati─Źnih regulatorjev, ki jih natan─Źneje zanima delovanje in vzdr┼żevanje. Z zaklju─Źenim usposabljanjem te─Źajnik ne pridobi naziva serviser! Usposabljanje zavzema teoreti─Źni in prakti─Źni del

 

2. Usposabljanje za uporabnike visokotla─Źnih kompresorjev

Te─Źajniki se seznanijo z osnovnimi principi delovanja visokotla─Źnih kompresorjev, njihovo zgradbo in vzdr┼żevanjem. Te─Źaj je namenjen uporabnikom, ki bi se ┼żeleli natan─Źneje seznaniti z delovanjem in vzdr┼żevanjem kompresorjev, vendar pa po zaklju─Źku ne pridobijo naziva serviser. Usposabljanje zavzema prakti─Źni in teoreti─Źni del.

 

3. Usposabljanje za uporabnike sonarjev Lowrance

Na tovrstnem te─Źaju uporabnike natan─Źneje seznanimo z delovanjem in vzdr┼żevanjem sonarjev znamke Lowrance. Po zaklju─Źku te─Źajnik ne pridobi naziva serviser. Usposabljanje zavzema prakti─Źni in teoreti─Źni del.

 

4. Usposabljanje za serviserje dihalnih regulatorjev Poseidon

Usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom, ki bi ┼żeleli postati certificirani serviserji dihalnih aparatov proizvajalca Poseidon. Med usposabljanjem se te─Źajniki seznanijo z vsemi dihalnimi aparati proizvajalca in se jih nau─Źijo tudi oskrbovati.

 

5. Usposabljanje za serviserje aparatov na zaprti krog Poseidon MkVI / Se7en

Usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom, ki bi ┼żeleli postati certificirani serviserji dihalnih aparatov na zaprti krog proizvajalca Poseidon. Pogoj za udele┼żbo na te─Źaju je naziv certificiranega serviserja in uporabnika dihalnih regulatorjev Poseidon ter lasten aparat.

Preglejte našo pestro ponudbo v novi e-trgovini

*KMALU Z VAMI! Potapljaška in ostala oprema vrhunskih proizvajalcev..

TRGOVINA