STROKOVNA USPOSABLJANJA

1. Usposabljanje za napredne uporabnike potapljaških regulatorjev

Na usposabljanju se tečajniki seznanijo z osnovnimi principi delovanja hidrostatičnih regulatorjev, njihovo zgradbo, čiščenjem in kalibracijo ter z vzdrževanjem. Usposabljanja se izvajajo za točno določen tip regulatorja. Tečaj je namenjen uporabnikom hidrostatičnih regulatorjev, ki jih natančneje zanima delovanje in vzdrževanje. Z zaključenim usposabljanjem tečajnik ne pridobi naziva serviser! Usposabljanje zavzema teoretični in praktični del

 

2. Usposabljanje za uporabnike visokotlačnih kompresorjev

Tečajniki se seznanijo z osnovnimi principi delovanja visokotlačnih kompresorjev, njihovo zgradbo in vzdrževanjem. Tečaj je namenjen uporabnikom, ki bi se želeli natančneje seznaniti z delovanjem in vzdrževanjem kompresorjev, vendar pa po zaključku ne pridobijo naziva serviser. Usposabljanje zavzema praktični in teoretični del.

 

3. Usposabljanje za uporabnike sonarjev Lowrance

Na tovrstnem tečaju uporabnike natančneje seznanimo z delovanjem in vzdrževanjem sonarjev znamke Lowrance. Po zaključku tečajnik ne pridobi naziva serviser. Usposabljanje zavzema praktični in teoretični del.

 

4. Usposabljanje za serviserje dihalnih regulatorjev Poseidon

Usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom, ki bi želeli postati certificirani serviserji dihalnih aparatov proizvajalca Poseidon. Med usposabljanjem se tečajniki seznanijo z vsemi dihalnimi aparati proizvajalca in se jih naučijo tudi oskrbovati.

 

5. Usposabljanje za serviserje aparatov na zaprti krog Poseidon MkVI / Se7en

Usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom, ki bi želeli postati certificirani serviserji dihalnih aparatov na zaprti krog proizvajalca Poseidon. Pogoj za udeležbo na tečaju je naziv certificiranega serviserja in uporabnika dihalnih regulatorjev Poseidon ter lasten aparat.

Preglejte našo pestro ponudbo v novi e-trgovini

*KMALU Z VAMI! Potapljaška in ostala oprema vrhunskih proizvajalcev..

TRGOVINA