TDI potapljaški tečaji

TDI je največja potapljaška organizacija za tehnično potapljanje na svetu. Programi usposabljanja TDI so namenjeni naprednim potapljačem in ponujajo potapljanje z Rebreatherjem, jamsko potapljanje in uporabo dihalnih mešanic. TDI ponuja tečaje in certifikate za potapljače in inštruktorje.

     Prenesite si shemo programa

TDI NITROX DIVER

Vstopna raven tehničnega potapljanja za vse rekreativne potapljače, ki želijo pri svojih potopih uporabljati plinske mešanice (z namenom podaljšanja časa potopa in večje varnosti). Nitrox je plinska zmes kisika in dušika v različnih razmerjih.

Pogoji za udeležbo: SDI OWD ali ekvivalentno + 18 let (15 let s soglasjem staršem)

Potapljanje z Nitrox mešanicami je poleg tehničnega primerno za vse vrste rekreativnega in športnega potapljanja in je tudi osnova potapljanju z aparati na zaprti krog.

TDI POSEIDON MkVI/Se7en eCCR DIVER

Začetna stopnja rekreativnega potapljanja na zaprti krog z aparati Poseidon MkVI/Se7en (rebreather) do globine 30 m brez dekompresije. Potapljaški aparati na zaprti krog omogočajo konstanten parcialni tlak kisika tekom celega potopa, s čimer je potapljanje varnejše in varčnejše glede uporabe dihalnih plinov. Avtonomija pod vodo se podaljša do treh ur, med potopi ne prihaja do dehidracije potapljača, potapljanje s tovrstnimi napravami je tišje.

Pogoji za udeležbo: SDI OWD ali ekvivalentno + TDI Nitrox ali ekv. + 18 let + 20 opravljenih potopov

Tečaj je namenjen podvodnim fotografom in raziskovalcem, ki bi se radi bolj približali živalim ter vsem potapljačem, ki bi si želeli daljših in varnejših potopov.

Preglejte našo pestro ponudbo v novi e-trgovini

*KMALU Z VAMI! Potapljaška in ostala oprema vrhunskih proizvajalcev..

TRGOVINA